Τα μέλη του ΑΚΕ

Το ΑΚΕ είναι το πνευματικό υπερ-κίνημα .
Μέλος γίνεται κάποιος χωρίς υλικές διαδικασίες αλλά με πνευματικό - ψυχικό τρόπο.

Μέλος μπορεί να γίνει όποιος αποδέχεται την Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη
ως την Μία , Αγία , Καθολική και Αποστολική Εκκλησία  , και εργάζεται τα ψυχοτρονικά όπλα με σκοπό την εμπλοκή των Δυνάμεων του Θεού για την ατομική και συλλογική  απελευθέρωση του ανθρώπου από τη σκλαβιά του πονηρού.


Το ΑΚΕ θεωρεί ότι οι ανθρώπινες κοινωνίες μπορούν να γίνουν ,
αν και ουδέποτε υπήρξαν ανά τους αιώνες , όντως ανθρώπινες.

Τα ΑΚΕ αντιλαμβάνεται την κοινωνία  επιστημονικά ,
ως  σύστημα το οποίο είναι κακορυθμισμένο και οπότε πάσχων
γι’ αυτό και σε πολλές περιπτώσεις λειτουργίας της κοινωνίας αυτής πολλά από τα μέλη της ή και όλα  πάσχουν από διαφορές νόσους , ψυχικές βασικά και σωματικές ενίοτε.

Το ΑΚΕ εντοπίζει ως βασικές αιτίες της γενικής νόσου – βλάβης του κοινωνικού συστήματος
Τις εξής δύο:
1) Την αδικοκρισία
2) Το τοκιστικό χρηματιστικό σύστημα

Η αδικοκρισία έχει να κάνει με το κριτικό – εκδικητικό , δήθεν , σωφρονιστικό σύστημα.
Ο Λόγος του Θεού είναι σαφής: Μην κρίνεις ίνα μη κριθείς.
Η κρίση , η καταδίκη και η τιμωρία είναι δικαίωμα και υποχρέωση του Θεού.

Οι άνθρωποι οφείλουν να επαναφέρουν τον παραστρατούντα στην υγιή κοινωνική κατάσταση δείχνοντας του που έκανε λάθος ώστε να μην το επαναλάβει.
Αντί αυτού κρίνουν και καταδικάζουν αδιαφορώντας θεσμικά για τον Λόγο του Θεού με αποτέλεσμα τα αδικήματα να διαιωνίζονται , οι τιμωρούμενοι να υποτροπιάζουν και η κατάκριση – αδικοκρισία  να μαστίζει όλο το φάσμα των θεσμών και της κοινωνικής ζωής.
Η εκ συστήματος κατάκριση με κύρια παρενέργεια τη δικανικότητα καθιστά το δήθεν σωφρονιστικό σύστημα τον κύριο νοσογόνο παράγοντα του κοινωνικού συστήματος.

Το τοκιστικό χρηματιστικό σύστημα είναι ο δεύτερος νοσογόνος παράγοντας
Τα κράτη είναι επιστημονικά σωστό να εκδίδουν μέσω του υπουργείου τους των οικονομικών και άτοκα το χρήμα που χρειάζεται για την κίνηση της αγοράς και του εμπορίου που τελείται σ’ αυτά.

Αντί αυτού και βασισμένα σε καμία επιστημονική αρχή αλλά παρασυρόμενα δια του εκβιασμού των λεγομένων πλουσίων αγοράζουν το χρήμα που χρειάζονται , υπέρογκα  και παράνομα τοκισμένο , από τους λεγομένους πλούσιους ώστε πια στις ημέρες μας να κράτη να είναι παράνομα και πέρα από κάθε επιστημονική λογική χρεωμένα με αστρονομικών διαστάσεων ποσά στους λεγόμενους πλούσιους. Παρεπόμενα οι πλούσιοι βασισμένοι στη κοινωνική νόσο και παρακινούμενοι από τον εχθρό δημιουργούν συνθήκες ώστε τα κράτη να αντιμάχονται μεταξύ τους με πολύνεκρους πολέμους , επιλέγοντας για το σκοπό αυτό και δια του παράνομου και μη επιστημονικά βασισμένου χρηματιστικού συστήματος , τους πολιτικούς που είναι πρόθυμοι να εκτελούν τις εντολές τους.

Υποχρεώσεις Μελών

Τα μέλη του ΑΚΕ έχουν τις παρακάτω  υποχρεώσεις  ώστε να βρίσκονται στον πνευματικό υπερχώρο του ΑΚΕ:

Το μέλος του ΑΚΕ έχει χρέος να καταγγέλλει νηφάλια  τις βασικές αιτίες νοσηρότητας και όσο μπορεί να αποφεύγει τα όποια κελεύσματα εκπορεύονται από αυτές.

Το μέλος του ΑΚΕ έχει χρέος να λειτουργεί τα Ψυχοτρονικά Όπλα για την ατομική και
κατ επέκταση συλλογική απελευθέρωση του ανθρώπου από τον πονηρό εχθρό.

Το μέλος του ΑΚΕ κάνει πνευματική ζωή ,
ως εκ τούτου και χάριν της καθαρότητας της ψυχής ώστε να μπορεί να γίνεται διανοητικά αντιληπτό από τις Δυνάμεις του Θεού συμμετέχει όσο μπορεί :

Στις νηστείες και τα μυστήρια της Ορθοδόξου Εκκλησίας
Στην ελεημοσύνη προς κάθε έθνους και φυλής φτωχό άνθρωπο.
Επειδή όπως φαίνεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννου στο κεφάλαιο 4 στην Ουράνια Λειτουργία συμμετέχουν και ζώα , επειδή το ζωικό κρέας περιέχει πολλές τοξίνες  αλλά και επειδή όπως μαρτυρείται από τα Ευαγγέλια ό Κύριος αναστημένος πια έτρωγε ψάρι ,
το μέλος του ΑΚΕ πρέπει να ει δυνατόν και να σταματήσει την κατανάλωση ζωικού κρέατος και να την αντικαταστήσει με το πολύ πιο υγιεινό ψάρι.Όταν κάποιος αποδεχτεί να γίνει μέλος και τελεί τις υποχρεώσεις τότε γίνεται όντως μέλος και βρίσκεται στον πνευματικό υπερχώρο του ΑΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου